Volièrebouw , dierverblijven en los materiaal
Voor u op maat gemaakt!

Volières

Een volière van Brands volièrebouw is een veilige plek voor uw vogels. De volières zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Zowel voor de vogelliefhebber als voor de kweker is alles naar uw wens te realiseren. Maar ook voor veilige en hygiënische ziekenkooien of wandkooien kunt u bij ons terecht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of kom langs om samen een volière te ontwerpen.

Maatwerk volières

Brands Volièrebouw, sterk in maatwerk, heeft al ruim 20 jaar ervaring met dierverblijven. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de constructie en de plaatsing van hoogwaardige vollieres. Aan de hand van uw wensen en behoeften ontvangt u een bouwpakket op maat. Brands Volièrebouw denkt altijd met u mee en biedt een passend verblijf voor uw dieren.

Materiaal voor volières

Alle materialen waarmee Brands Volièrebouw werkt, zijn kwalitatief sterk, onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Uw voorkeuren in combinatie met ons vakmanschap zorgen voor een optimaal eindresultaat. U kunt kiezen voor ons basic of het exclusieve bouwpakket.


“Prachtig design in combinatie met vakkundige productie zorgt ervoor dat de vogels zich meteen thuis voelen in deze volières.”

Wij leveren twee soorten bouwpakketten als dierverblijven. Het basic of exclusive model. Beide varianten zijn kwalitatief sterk, onderhoudsarm en makkelijk uitbreidbaar.

Volière Basic

Een mooie stevige volière geleverd als kant-en-klaar bouwpakket. U kunt direct zelf aan de slag. Bij grote projecten helpen wij u bij het inmeten en desgewenst ook bij plaatsing. Uiteraard zorgt Brands Volièrebouw voor de vakkundige productie.

• Kwalitatief sterk

• Onderhoudsarm

• Diervriendelijk

• Gunstige levertijd

• Bouwpakket of plaatsing

• Verkrijgbaar in 4 basiskleur